Mer info

Minituöst på Resarö

Ytterbyuddsvägen 45 – Resarö

Boarea | Biarea 253 kvm | 80 kvm Rum 6 rok
Pris 23 500 000 kr / bud Tomtarea 1 800 kvm

Med synnerligen eftertraktat läge på Resarö återfinns detta högklassiga hem invid havet. Villan uppfördes 2014 med stor omsorg i varje detalj och erbjuder 253 kvm i två plan. Tomtens 1800 kvm är vackert uppvuxen och huserar såväl garage som pool med tillhörande pool-/gästhus att inreda utifrån egna visioner. Den storslagna havsutsikten är slående och närmaste bad- och båtbrygga lockar ett stenkast bort. Närområdet erbjuder både närhet till hav och natur samt utmärkta kommunikationer med direktbussar till Stockholm City och båtförbindelser från Ytterby brygga. Här finns även lokala faciliteter som Paviljongen med sin populära sommarrestaurang och tennisbanor, vilket ger en härlig mix av aktiviteter och sociala sammanhang. Välkommen till ett modernt och minutiöst utformat boende i charmerande skärgårdsmiljö.

Bilder

Beskrivning

Byggnadsbeskrivning

Interiör:

Villan är utformad med stort fokus på kvalitet och disponeras med representativa ytor i entréplan och privat sfär i övre plan.

Tak och väggar är målade i en matt ljusgrå färg (NCS 1002-Y) medan socklar, foder och nischer är platsmålade i halvblank ton (NCS 0500-N). Golven är beklädda med gotländsk kalksten från Slite i borstat utförande samt parkett i Douglasgran från Rappgo, lutade och vitoljade. Köket, liksom förvaringsenheter, är platsbyggt av Lappvattnets snickeri med stommar i ek och målade ekfanerade luckor. Bänkskivor och stänkskydd i köket är av 30 mm Carrera-marmor, medan vitvarorna är från Siemens och spisen med dubbelugn från ILVE. Huset har även två platsbyggda öppna spisar som bidrar till en varm och inbjudande atmosfär. Badrummen är utrustade med porslin och badkar från Duravit, blandare och duschset från Tapwell, och bastun på övre plan är klädd med värmebehandlad asp med aggregat från IKI. Fiber är indraget, och huset är förberett för ljudsystem i flera rum samt utomhus, där Bose-högtalare redan är installerade.

Exteriör och tomt:

Uteplatsen och gångarna på tomten, om ca 300 kvm, är belagda med granit som är gjuten i cementbruk. Poolen är en 4x8 meter stor PP-pool, uppvärmd via bergvärme, med teknisk utrustning från Pahlen installerad 2021. Garaget rymmer två bilar och har en automatisk port från Hörmann. Poolhuset, med isolerade väggar, är förberett för värme, vatten och avlopp, och är tänkt att inkludera toalett, dusch, omklädningsrum/bastu och sovrum (ritningsförslag finns att tillgå). Fastigheten är omgärdad av platsbyggda smidesstaket med motorstyrda grindar från Hörmann och kodlås från Doorbird som kan anslutas till mobiltelefon. Trädgårdsbelysning från Flos och LED-lister i platsbyggda krukor ger en stämningsfull belysning på kvällen.

 

 

 

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2014
Byggnadstyp
1,5 planshus
Uppvärmning
Bergvärme (Nibe)
Fönster
2+1-glas med spröjs från RM fönster
Fasad
Målat trä
Tak
Skivtäckning i plåt med fotrännor
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Grund
Gjuten betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk
Tv- internetutbud
Fiber
Taxeringsvärde byggnad
4 899 000 kr
Taxeringsvärde tomt
5 200 000 kr
Taxeringsvärde totalt
10 099 000 kr

Driftkostnad

Vatten/Avlopp
454 kr/mån
Samfällighet
292 kr/mån
Renhållning
261 kr/mån
Försäkring
1 637 kr/mån
Driftkostnader totalt
2 644 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Länkar

Välkommen på visning

visning lördag, 21 september 2024
Ring för tidsbokning, visas förmiddag.
Spara i min kalender

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister