Mer info

Härlig fyra i 79 & Park

Sandhamnsgatan 75B – Gärdet

Boarea 104 kvm Rum | Våning 4 rok | 2 av 9
Pris 9 995 000 kr / bud Avgift 7 563 kr / mån

Varmt välkommen till exklusiva 79 & Park från Oscar Properties och denna unika våning fördelad på fyra rum och kök om 104 kvm. Bostaden har ett härligt flöde med öppna sociala ytor och ett väl tilltaget kök med stora arbetsytor. Med generös takhöjd och stora fönster från golv till tak blir det ett fint ljusinsläpp. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med utgång till en stor balkong. Högklassiga materialval, platsbyggda snickerier, genomgående vattenburen golvvärme och generös utrustning bidrar till denna bostads höga komfort.  Köket, som är hemmets mittpunkt och som gjort för socialt umgänge, har köksö, gott om arbetsytor och rikligt med förvaring. Stommar och luckor från italienska Poliform matchas med vacker bänkskiva och stänkskydd av kalksten. Kyl och frys i fullhöjd och vitvaror från Miele. Väggar i kök och vardagsrum ommålade 2023. Balkongen ligger skyddad och är lika härlig sommartid som vår/höst. I master bedroom återfinns härligt gröna väggar och ljuset flödar in genom fantastiska panoramafönster. Rummet har platsbyggda garderober för optimal förvaring och plats för dubbelsäng. Två mindre sovrum, båda med plats för säng, skrivbord och förvaring. Samtliga sovrum har fina tapeter från Svenkt tenn. Två snygga och stilrena badrum, båda med dusch och helkaklade med granitkeramik på golv och vägg, utrustade med belyst spegel, handdukstork och vägghängd toalett. Tvättpelare i ena badrummet.  Detta är onekligen en modern bostad med genomgående smakfulla detaljer. Samtliga golv är enstavig vitpigmenterad ek med vattenburen golvvärme som ingår i avgiften och ekdörrarna är i fullhöjd, från golv till tak. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Bilder

Beskrivning

Föreningen

Brf Stettin 7, eller i folkmun 79&Park, uppfördes av Oscar Properties och stod klart 2018.

Gärdesfälten breder ut sig från Sandhamnsgatan ner mot Valhallavägen och Östermalm. Precis här, på soligt sydvästläge, ligger 79&Park. Ett bostadshus som ger nytt syre till Stockholms och Sveriges moderna arkitektur och erbjuder en boendemiljö som är urbant dynamisk och samtidigt naturnära stilla. Att bo här är att leva i samtidsarkitekturens allra främsta gestaltning. Ett hus som är helt sitt eget med unika lösningar och detaljer som utmanar bilden av ett modernt storstadsboende.

En fasad av cederträ i ett flerfamiljshus av den här storleken är ovanligt och säger något om vilken speciell byggnad 79&Park är. Det är dessutom ett hållbart och underhållsfritt material som bara blir vackrare med åren då det grånar. Cederträet i kombination med taklandskapet gör upplevelsen av huset grönskande och mänsklig; ett hus som harmoniskt smälter samman och bäddar in sig i de lummiga omgivningarna. Det andra dominerande materialet är glaset som täcker stora delar av fasaden. Glaspartierna skapar en fin kontrast till grönskan och cederträet – självklart ger de också ett fantastiskt ljusinsläpp och inte minst utsikt.

Huskroppen är vriden och följer fältet vilket ger en utsikt från majoriteten av bostäderna som dessutom har egna balkonger. Vyn från 79&Park är klassiskt Stockholmskt: Ladugårdsgärdet, Djurgårdens grönska, Östermalms sekelskifteshus och Gärdets funkisarkitektur.

Interiört präglas bostäderna av taktila naturmaterial: från ekgolven och de exklusiva trädetaljerna, till badrummen i granitkeramik och naturstenen i köket.

Brf Stettin 7 är en stor och stabil och välskött förening. En avgiftshöjning skedde i mars 2024 och ingen ytterligare höjning är planerad just nu. Föreningen har ett gemensamt upphandlat elavtal som mäter respektive hushållsförbrukning, vilket debiteras i efterskott och läggs på avin tillsammans med månadsavgiften.

Parkering

Garage finns i huset, platser ansöks via ViRedo (info@viredo.se) och kostar 2 625 kr/mån - 2 813 kr/mån beroende på plats (sep -24). Ett mindre antal laddplatser för elbil finns till en extra kostnad.

Gemensamma utrymmen

Det finns 3 gemensamma takterrasser. Vacker innergård med mycket grönska och sittplatser.

Det finns ett barnvagnsrum längst ner i varje trapphus.

Cykelförråd finns i garage/källare samt flertalet cykelställ ute.

Förråd finns avsett för 168 lägenheter uppdelat med tråd-galler i källaren (1 lgh har förråd i lägenheten)

Omgivningen

I fastigheten finns både förskola, hunddagis och en restaurang. För den aktiva finns det mesta på behändigt avstånd, alla årets månader: Djurgården med fina promenadstråk och löpslingor, padel-och tennisbanor, kanot- och båtklubb, utegym, Kampementsbadet, fotbollsplaner, beachvolleyboll, ridskola och längdskidspår på vintern. I området finns flera mysiga restauranger och caféer och Östermalm med sitt rika utbud av shopping och restauranger är inte långt borta. Utanför porten går flertalet bussar mot både centrum och Frihamnen, Gärdets T-banestation är en kort promenad bort och pendelbåten från Ropsten tar dig enkelt till Lidingö, Nacka eller Nybrokajen.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
0.69758 %
Lägenhetsnummer
01.1202
Ingår i avgiften
Värme, vatten och el
Våningsplan
2 av 9
Hiss
Ja
Förening
BRF STETTIN 7
Byggnadsår
2017-2018 (Ritat av arkitektbyrån BIG - Bjarke Ingels Group)
Energiprestanda
126 kWh/Kvm och år
Bostadsrättens nettoskuldsättning
2 171 343 SEK

Driftkostnad

Försäkring
768 kr/mån
Driftkostnader totalt
768 kr/mån

Planritning

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister