Mer info

Tidlöst och elegant 1950-tal

Danderydsvägen 42 – Djursholm

Boarea | Biarea 250 kvm | 50 kvm Rum 9 rok
Pris 24 250 000 kr / bud Tomtarea 2 089 kvm

Denna moderna och inbjudande villa om 250 kvm är belägen i ett barnvänligt och naturskönt villakvarter i Djursholm. Villan genomgick nyligen en gedigen uppdatering och imponerar med sina smakfulla materialval, nya teknik tillika genomtänkta planlösning. Byggd 1959, rymmer bostaden nio rum och kök med gott om plats för familjeliv och representation. Det rymliga vardagsrummet med öppen spis, matsalen i fil och det påkostade köket med högt i tak skapar en hemtrevlig men sofistikerad atmosfär. Flertalet franska dörrar öppnar upp mot uteplatser och trädgård som badar i sol större delen av dagen. Den påkostade master bedroom-sviten har badrum ensuite samt dressing room. Entréplanet erbjuder ytterligare två extra sovrum varav ett med duschrum, tv-rum, gästtoalett, groventré och tvättrum. På övre plan finner du ytterligare två sovrum, wc samt arbetshörna. Genomgående praktiska förvaringslösningar, vackra väggpaneler och golv. Den insynsskyddade skogstomten om 2089 kvm erbjuder stora ytor för lek och umgänge, garage samt lekstuga, perfekt för den som söker ett privat boende med närhet till både natur och skolor.

Bilder

Beskrivning

Renoveringar

2021 Renoveringsår 
Ny värmepump (Nibe)
El
Kök
Badrum
Ytskikt
Golvvärme
Ventilation
Fönster och dörrar
Ny sten som fönsterbräden invändigt i alla fönster, genomgående samma sort.
Koppararbeten exteriört
Asbestsanering
Dränering

Trädgård

2012 WC övervåning
2010 Tak

 

Närområde samt kommunikationer

NÄROMRÅDET(PARKER/RESTAURANGER/SHOPPING)

Ekebyskolan 3 min gång, förskola 2 min gång, nära Ekebysjön och Ösbysjön, Altorpskogen, flera lekplatser, Djursholms IP, Djursholms & Danderyds tennis, ridklubben

KOMMUNIKATIONER

Båda tåglinjerna Roslagsbanan; Bråvalla (7 min gång) och Altorp/Östberga 10-11 min gång, samt 5 min till E18 och SATS, 5 min till torget, 7 min till Mörby Centrum

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1959
Uppvärmning
BERGVÄRME (HÅL FR 2008), NY NIBE-PUMP 2021, Direktverkande el med radiatorer på ovanvåningen
Energiprestanda
80 kWh/Kvm och år
Fönster
3-glas
Fasad
Lättbetong/puts
Tak
Takpannor
Bjälklag
Trä
Stomme
Lättbetong, trä
Plåtarbete
Koppar, hängrännor i plåt
Grund
Krypgrund
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Ventilation
FTX system, aggregat på vinden
Tv- internetutbud
Internet trådlöst, smart tv på två ställen
Taxeringsvärde byggnad
3 752 000 kr
Taxeringsvärde tomt
7 400 000 kr
Taxeringsvärde totalt
11 152 000 kr

Driftkostnad

El
3 333 kr/ mån
Vatten/Avlopp
833 kr/ mån
Försäkring
833 kr/ mån
Driftkostnader totalt
5 000 kr/ mån
Driftkostnad kommentar
20,000 kWh / år

Planritning

Välkommen på visning

visning söndag, 13 oktober 2024 12:00 - 12:30
Välkommen!
Spara i min kalender

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister