Mer info

Stilren etta med optimalt läge

Nybrogatan 44, 3tr – Östermalm

Boarea 24 kvm Rum | Våning 1 rok | 3
Pris 2 950 000 kr / bud Avgift 1 105 kr / mån

Välkommen till denna fina etta, mycket centralt och attraktivt belägen invid Östermalmstorg och med gångavstånd till Stureplan, Karlaplan och natursköna Djurgården samtidigt som den tack vare sitt läge mot gården upplevs som mycket tyst och lugn. En smart planerad och ljus lägenhet med stort fönsterparti mot den öppna gården vilket ger ett fint ljusinsläpp. Med direkt närhet till livsmedelsbutiker, shopping och restauranger samt med bra kommunikationer med tunnelbanestation och bussar inom ett kvarter.  Mycket välskött förening, stambytt 2008, med god ekonomi bland annat tack vare de goda lokalintäkterna, i denna fastighet från 1963.

Bilder

Beskrivning

Interiör

Entré till hall med marmorgolv i original samt med mycket gott om förvaring i garderobsvägg med överskåp. 

Ett mycket ljust allrum tack vare det stora fönsterpartiet ut mot den öppna gården utan direkt insyn. Parkettgolv och vitmålade väggar med plats för matbord, bredare säng, skrivbord och soffa och med en stor klädkammare bakom skjutdörr och ett separat pentry. Pentry med träbänk med nedsänkt rund ho, svart sten bakom och med en induktionshäll/ 2 zoner, ugn, kyl/frys samt förvaring i överskåp med infälld belysning ovanför bänken. 

Ett badrum med ljust klinker på golv och vitt kakel på väggar. Hörndusch bakom glasskjutdörrar, wc och handfat med spegelskåp och belysning ovanför. En toppmatad tvättmaskin, infällda spotlights i taket och handdukstork. 

Övrigt

Lägenhetsinnehavaren disponerar ett vindsförråd. 

Fastighet

Brf Forellen 16 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och upplåter 41 lägenheter med bostadsrätt på adresserna Nybrogatan 44 och Kommendörsgatan 19 samt 6 hyreslokaler. Föreningens medlemmar disponerar en tvättstuga, cykelförråd, takterrass samt att det i fastigheten finns ett garage i två plan omfattande 44 garageplatser varav 41 av dessa upplåtits och blivit del av bostadsrätter. Därmed har föreningen kvar tre platser, två av dessa har reserverats för eventuella nya vindslägenheter. De tre platser som föreningen fortfarande förfogar över har under 2023 varit uthyrda på korttidsavtal.
Föreningen godkänner inte juridisk person som medlem.
Kabel-TV (basutbud ingår i avgiften) och bredband (ingår i avgiften) levereras via Tele2.

Föreningens arbete med energieffektivisering uppfyller Boverkets krav och föreningen kommer därför att erhålla ett stöd med 50%. Föreningen har under 2022 erhållit ett förskott på detta bidrag om
2 335 500 kr.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift av köparen och en pantsättningsavgift.

Utförda renoveringar:
2023 Byte fönster och entrédörrar, installation frånluftsvärmepump i syfte att effektivisera uppvärmningen.
2022 Tak, renogvering hiss Nybrogatan 44, byte belysning entréer, installation utrymningslarm garaget
2021 Fyra ytterligare elladdplatser garaget, utökning av passersystem tvättstugan, fortsatt underhållsarbete ventilationssystem
2020 Underhåll ventilationssystem, utbyggnad passersystem, upprustning innergård
2019 Energideklaration, sotning eldstäder, byte garageport, ny dörr hiss Nybrogatan
2018 Installation 36 elladdplatser i garage, uppgradering av elcentraler och elsystem
2017 Byte avloppspump, åtgärder i elcentral för installation av provförråd, renovering av ett antal fönsterbågar/karmar
2018 Ventilationsarbetet slutfördes inkl tilläggsarbeten avs spaltventiler samt ventilation i kvarvarande lokaler
2017 Installation nytt ventilationssystem för bostäder och del av lokalerna. Uppmurning av nya skorstenar och rökkanaler separerades från ventilationen.
2016 Installation nytt ventilationssystem i garage
2016-2018 Installation nytt låssystem inkl ytterportar med enhetligt passersystem inkl kamerasystem.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
0.80040 %
Lägenhetsnummer
00236
Ingår i avgiften
VA, värme, kabel-tv basutbud, bredband
Våningsplan
3
Hiss
Ja
Förening
Brf Forellen nr 16
Bostadsrättens nettoskuldsättning
111 750 SEK

Driftkostnad

El
208 kr/ mån
Försäkring
170 kr/ mån
Driftkostnader totalt
378 kr/ mån

Planritning

Välkommen på visning

visning söndag, 20 oktober 2024 13:00 - 13:45
Välkommen till öppen visning
Spara i min kalender
visning måndag, 21 oktober 2024 17:00 - 17:30
Välkommen till öppen visning
Spara i min kalender

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister