Mer info

Stilren villa med sjöutsikt

Tegelstigen 18B – Kolvik

Boarea 180 kvm Rum 5 rok
Pris 11 750 000 kr / bud Tomtarea 2 002 kvm

I Kolviks natursköna omgivningar finner du denna arkitektritade tvåplansvilla, uppförd 2013, där modern design möter en enastående sjöutsikt och vacker miljö. Med en boyta om 180 kvm och en generös tomt på 2002 kvm, är detta ett hem som verkligen erbjuder utrymme för både avkoppling och socialt umgänge. Villan är noggrant utformad för att maximera ljusinsläppet med hjälp av stora, varierade fönsterpartier som låter dagsljuset flöda fritt genom de öppna ytorna.  Det moderna köket är utrustat med vita luckor och en central köksö, vilket gör köket till hemmets naturliga samlingspunkt med plats för matbord och soffhörna i anslutning. I köket finns gott om förvaring och arbetsyta, perfekt för både vardagsmatlagning och större middagsbjudningar. Med fyra väl tilltagna sovrum, varav två med egen klädkammare, erbjuder denna villa gott om utrymme för hela familjen. På övre plan möts du dessutom av en stor takterrass, som bjuder på hänförande utsikt över vattnet och de omgivande träden, en perfekt plats att njuta av lugna kvällar i solnedgången. Två rejäla, helkaklade badrum i klassisk vit design kompletterar den genomgående höga standarden. Det finns gott om förvaringsutrymmen och praktiska lösningar som gör vardagen bekväm. Vita väggar och grå golv skapar en harmonisk och tidlös bas som är lätt att möblera och sätta sin egen prägel på. Trädäcket som löper runt hela huset har ett exklusivt och välutrustat utekök under tak, som gör utomhusmiddagar till en härlig tillställning. Här kan du njuta av långa sommarkvällar med familj och vänner i en avslappnad och naturnära miljö och njuta av solnedgången. Detta är en unik möjlighet att förvärva en modern och stilfull bostad i ett eftertraktat läge, där både natur och design samspelar på bästa sätt. Välkommen att kontakta mäklaren för visning.

Bilder

Beskrivning

Om huset

Huset är byggt 2013 av Friendly Building AB och inredningen är från byggåret om inget annat anges. Takhöjden är 2,70 m på bottenplan och 2,50 m på övre plan.

Kök:
Stommar och luckor från Kvick. Vitvaror från Siemens

Tvättstuga:
Maskiner från Miele (2020)

Ytskikt:
Tak och väggar målade 2024. Golvvärme (el) i kök, vardagsrum, tvättstuga och badrum

Utekök:
Vedeldad pizza-ugn (Naples), fristående gasolgrill, kylskåp och diskbänk mm från Myoutdoorkitchen. Dessutom rök/grill från Big Green Egg (Large).

Tomt/uteplatser:
Bytt trall och och utökat trädäcket 2022. Sol på framsidan från morgon till tidig eftermiddag. Sol på baksidan eftermiddag/kväll.

Billaddare:
Trefas, Tesla Wallcharger

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2013
Byggnadstyp
Tvåplansvilla
Uppvärmning
FTX och direktverkande el
Fönster
Isolerglaskassetter med plastprofiler
Fasad
Trä och Cor-ten plåt
Tak
Papp
Bjälklag
Betong
Stomme
Stål och trä
Grund
Betongplatta på mark
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk från- och tilluft med återvinning (FTX)
Tv- internetutbud
Kabel-TV via Telia.
Taxeringsvärde byggnad
4 106 000 kr
Taxeringsvärde tomt
3 693 000 kr
Taxeringsvärde totalt
7 799 000 kr

Driftkostnad

El
1 742 kr/ mån
Vatten/Avlopp
841 kr/ mån
Samfällighet
886 kr/ mån
Renhållning
219 kr/ mån
Driftkostnader totalt
3 688 kr/ mån

Planritning

Välkommen på visning

visning söndag, 20 oktober 2024 13:00 - 13:45
Föranmälan uppskattas. Välkommen!
Spara i min kalender

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister