Mer info

Stor terrass och fri vy

Kungsholmen

Boarea 87 kvm Rum 3 rok
Pris Pris på förfrågan

Fantastisk takvåning i den ombyggda Radiofabriken med stor terrass om ca 24 kvm, takfönster, härlig kvällssol, magnifik och fri utsikt över Karlbergskanalen, takåsar och bort mot vackra Karlbergs slott. Generös sällskapsdel i öppen planlösning med stora fönsterpartier vilket gör att hela våningen badar i ljus. Från vardagsrummet har man utgång till den stora terrassen med markis och sol hela dagen fram till sen kväll. Stilrent kök i vitt och plats för stort middagsbord. Två bra sovrum, varav det ena med hel garderobsvägg och utgång till terrassen. Exklusivt inrett ljust badrum med takdusch. Garageplats finns i huset med fn kö. Våningen har vackra materialval kombinerat med många bevarade fina industridetaljer från tiden som fabrik såsom betongpelare, stora industrifönster, innertak i målad betong och en del friliggande rör. Ett fantastiskt boende i lugna kvarter med närhet till både stadens puls, vatten och natur.

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister