Mer info

Juridisk person godkänns

Vasastan

Boarea 32 kvm Rum 1 rok
Pris Pris på förfrågan

Juridisk person godkänns! I välrenommerade Tile House återfinns denna yteffektiva enrummare med sovalkov. Lägenheten om 32 kvm präglas av noga utvalda, högkvalitativa material i jordnära kulörer. Vardagsrum med ljust parkettgolv i ek och generöst ljusinsläpp genom tre stora fönsterpartier som sträcker sig hela vägen från golv till tak samt access till fransk balkong i söder belägen mot grönskande innergård. Exklusivt kök från Ballingslöv med elegant bänkskiva i kompositsten, vitrinskåp samt all önskvärd maskinell utrustning av premiumkvalitet. Praktisk sovalkov med integrerad förvaring och även en nisch som kan inredas som bokhylla samt en draperiskena i taket som möjliggör för avskärmning. Smakfullt, helkaklat badrum utrustat med wc, dusch, golvvärme (vattenburen), handfat samt kommod och badrumsdörr (2,3 m) i ek. Välkomnande hall med kapphylla samt garderob från Ballingslöv. Genomgående takhöjd om 2,6 m bortsett från badrum som har en takhöjd om 2,5 m. Trevlig förening med bland annat garage och stor gemensam takterrass i huset. Sammantaget ett förstklassigt boende som kan förvärvas av juridisk person. Tillträde omgående/flex.

Bilder

Dokument

Dokument

Planritning

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister