Mer info

Påkostad vindsétage invid Karlaplan

Östermalm

Boarea 81 kvm Rum 3 rok
Pris Pris på förfrågan

På en av Östermalms mest eftertraktade adresser invid Karlaplan, ligger denna eleganta och väldisponerade vindsétagevåning om 81 kvm med stor terrass i perfekt söderläge. Härlig rymd och stort ljusinsläpp från flertalet fönster i två väderstreck. Stor omsorg har lagts för att tillmötesgå högt ställda krav och skapa ett modernt hem i samklang med våningens originaldetaljer. En mycket påkostad totalrenovering slutfördes 2023. Tidlösa materialval och exklusiva varumärken förhöjer våningens finstämda framtoning. Inbjudande kök, matsal och vardagsrum i mycket trevlig öppen planlösning i anslutning till den väl tilltagna terrassen i perfekt söderläge. Här kan man njuta av solens strålar från morgon till kväll. Bitvis är takhöjden fyra meter upp till nock och rymdkänslan förstärks av de genomtänkt placerade takfönster. Exklusivt kök med gedigen kvartsit utrustad med bland annat vinkyl och ångugn. På entréplan finner man ett påkostat badrum med dusch och tvättpelare. Osedvanligt vackert golv av Statuarietto och Rosso Levanto marmor. Invid ligger ett generöst vardagsrum i fil med master bedroom. Hotellkänslan är påtaglig. Platsbyggda vackra bokhyllor och diskret dold förvaring. Stort master bedroom mot lugn innergård med inbyggd garderobsvägg. Varmt välkomna till en synnerligen smakfull våning med makalös terrass på en mycket attraktiv adress. Utanför porten finner ni ett rikt utbud av restauranger, butiker & caféer tex. Restaurang Cucolo, Broms och Copine. Här bor ni ett stenkast från Karlaplan och på en kort promenad når ni även Djurgårdens grönska. Välskött fastighet och förening. Endast bokade visningar.

Bilder

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister