Mer info

Familjevåning anno 1913

Östermalm

Boarea 134 kvm Rum 4 rok
Pris Pris på förfrågan

Mycket attraktivt belägen familjevåning i vacker nationalromantisk fastighet anno 1913-16 i fina kvarter i Lärkstan med egen utgång till gården. Ett synnerligen tilltalande boende beläget på eftersökta Karlavägen invid Engelbrektskyrkan med sina vackra tegelfastigheter. Klassisk fin planlösning med ljust trevligt sällskapsrum med burspråk och skjutdörrar, generös matsal, trivsamt kök, serveringsgång och badrum. Två bra sovrum varav det ena har garderober samt är avdelat med en glasvägg som bevarar ljusinsläppet. Välkomnade hall som öppnar upp mot våningens sällskapsrum med kapprum och gästtoalett. Intill köket finns ett inköpt fd kökstrapphus med utgång till gården. Våningen bevarar genomgående många fina originaldetaljer såsom väggfält, vacker fiskbensparkett, trägolv, spröjsade fönster, stilren stuckatur, höga socklar samt speglade dubbeldörrar. Ett mycket eftertraktat boende i en välskött förening och i en mycket representativ tegelfastighet med vackert dekorerad entré och med ett centralt läge. Varmt välkommen på bokad visning!

Bilder

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister