Mer info

Klassisk våning med kakelugn

Östermalm

Boarea 49 kvm Rum 2 rok
Pris Pris på förfrågan

På en av Östermalms mest eftertraktade adresser ligger denna stilrena sekelskiftesvåning där klassisk arkitektur och moderna inslag smälter samman till en elegant helhet. Våningens takhöjd om 2,7 meter med tidstypisk takrosett tillsammans med vacker bröstpanel sätter tonen för den exklusiva atmosfären som förstärks av ljusa väggar och tidlösa plankgolv. Vardagsrummets kakelugn skänker en varm känsla och höga fönster med djupa nischer släpper in rikligt med dagsljus som sprider sig genom bostaden. Det rymliga köket invid är stilrent och praktiskt med vita köksluckor som harmonierar med våningens ljusa färgpalett. Här finns gott om plats för både vardagslivet och mer festliga tillfällen och den stora öppningen in mot vardagsrummet gör det lätt att duka upp middagar för stora sällskap. Badrummet nås direkt från hallen och är helkaklat i svart marmorerad kakel och en ljusare ton på golvet. Utrustat med tvättmaskin, flera väggskåp och i mitten en takdusch med kupade duschväggar. I hallen täcks ena väggen av platsbyggda garderober som maximerar förvaringen utan att kompromissa med stilen. Bostadsrättsföreningen är välskött och erbjuder en låg avgift, vilket gör detta till ett attraktivt boende för den som söker ett tryggt boende. Sammantaget ett förstklassigt boende på bästa adress med ett stenkast till Strandvägen och Djurgårdsbron.

Bilder

Dokument

Dokument

Planritning

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister